İzmirMaraşDer Tarafından Dernek Merkezi Binası Açılışı ve Kahramanmaraş Hemşehri Buluşması Yapılacak.

Her yıl düzenli olarak yapılan Hemşehri Buluşması bu yıl yenilik ile yapılacak. Geçtiğimiz günlerde Yönetim Kurulu seçimleri yapan İzmirMaraşDer'in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Safa Narlı ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri 5 kişilik bir ekiple geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş'a geldi.

Eylül 7, 2021 - 06:09
Eylül 9, 2023 - 06:12
İzmirMaraşDer Tarafından Dernek Merkezi Binası Açılışı ve Kahramanmaraş Hemşehri Buluşması Yapılacak.

Bu etkinliklerin her yıl yapıldığını söyleyen Başkan Narlı, "Yeni Yönetim olarak bundan daha farklı etkinlikler ve daha farklı projeler geliştiriyoruz. Hemşeri Buluşmasında da Kahramanmaraş'ı başta İzmir'e olmak üzere tüm Türkiye'ye tanıtmak istiyoruz. Kahramanmaraş Türkiye'de STK'lar sayesinde ses getirmeye başladı. Kayak Merkezi, Bisiklet Yolu ve İzmir'de başaramadığımız Expo Projesi ses getirdi. %70'i tamamlanan Expo23'ün, tüm Dünya'dan değerlerin tanıtımının yapılacağı projeyi Hanefi Mahçiçek yapıyor. Germenicia çok ayrı bir değer zaten. Mutfak konusunda, STK'ların bu değerleri tüm dünyaya tanıtması gerekiyordu. Biz bunu şimdiye kadar başaramadık. Ama bundan sonra daha dikkatli olmak istiyoruz. Ekonomi Savaşları konusunda herkes Paris'i bilir. Ama Kahramanmaraş bundan daha büyük bir değere sahip. Bunların ortaya çıkarılması ve insanların şehirden haberdar olması için basın mensuplarına ihtiyaç var."

 

Sözlerine Etkinliğinin detayları ile devam eden Narlı "İzmir'de 45-50 bin civarında Kahramanmaraşlı var. STK'lar, Kurumlar ve İzmir'deki vatandaşların katılımıyla 11 Eylül'de Dernek Merkezi Binamızın açılışını yapacağız ve sonrasında akşam ki etkinliklerle de coşkuyla kutlayacağız."

 

Program

  • Kahramanmaraş Tanıtım Sinevizyonu
  • Selamlama Konuşmaları
  • Yemek İkramı
  • Canlı Müzik Dinletisi
  • Çocuk Eğlenceli Etkinlikleri
  • Dordurma Şovu
  • Katılımcılara Hediye Çekilişi

Tepkiniz Nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow